DNA liittymätarjoukset - vertaile halvin!

Vertaile suoraan oman käytön perusteella!

DNA liittymätarjoukset - vertaile halvin!

Vertaile suoraan oman käytön perusteella!

Liittymätarjoukset.com – löydä edullisin puhelinliittymä

liittymän ominaisuudet

1. Valitse ominaisuudet

Vertaile liittymiä

2. Vertaile liittymävaihtoehtoja

tilaa liittymä

3. Siirry tilaamaan liittymä

DNA liittymätarjous

Löydä paras DNA liittymätarjous ja edullinen puhelinliittymä helposti. DNA:lta löydät sopivan liittymän pienellä kuukausimaksulla riippuen siitä, onko puhelimesi käyttö vähäistä ja haluat maksaa vain käytön perusteella tai sitten voit nauttia nopeasta ja rajattomasta liittymästä, jonka kuluista sinun ei tarvitse kiinteän hinnoittelun ansiosta huolehtia.

DNA puhelinliittymä ja DNA liittymätarjoukset

DNA:lla on kahdeksan erilaista puhelinliittymää, jotka soveltuvat sinulle tai läheisellesi riippuen siitä puhutko vähän ja et tarvitse nettiä tai haluat liittymän nopealla netillä ja rajattomalla puheella ja viesteillä.

DNA Puhe

DNA Jämpti

DNA Paketti

DNA Rajaton

DNA liittymätarjous

DNA Nopea 4G Jämpti

DNA Nopea 4G Rajaton

DNA Max 4G Rajaton

Paras DNA liittymätarjous - vertaile

DNA liittymä

Kun valitset DNA:n liittymän, niin voit olla varma, että pääset nauttimaan nopeasta ja kattavasta 4G mobiiliverkosta. Tällä hetkellä DNA:n 4G verkon alueella asuu jo yli 99% suomalaisista.

DNA:n kautta saat myös nopean nettiyhteyden kotiisi, joka toimii DNA:n nopeassa ja kattavassa 4G-verkossa. Voit valita liittymäksesi mobiililaajakaistan haluamallasi nopeudella, johon DNA Netti tarjoaa nopeusvaihtoehtoja kolmea erilaista aina 4G-verkon maksiminopeuteen asti.

Jos haluat edullisen yhdistelmän kodin nettiliittymäksi ja esimerkiksi tablettiin, niin DNA:lla on tarjolla DNA Netti + Matkanetti yhdistelmä, jolloin saat kaksi nopeaa nettiä. Tällöin voit käyttää esim. toista nettiä kotona mokkulassa ja toinen kulkee matkassasi tabletissasi, olit matkalla missä tahansa päin Suomea. Myös mokkula tai muu mobiililaajakaista on erittäin helppoa ottaa nykyään mukaan, jos menet käymään pidemmäksi aikaa esim. mökillä.

DNA puhelimet

Kaikki DNA puhelimet löydät DNA:n omasta nettikaupasta. DNA:n kautta on saatavilla yleisimmät älypuhelinmallit ja löydät kaupasta mm. seuraavat puhelinvalmistajat: Apple, Asus, Caterpillar, Doro, Honor, Huawei, LG, Nokia, OnePlus, Samsung, Sony, Xiaomi.

Laajan valikoiman ansiosta DNA:lla onkin yksi Suomen kattavimmista operattoreiden puhelinkaupoista.

Jos olet DNA:n asiakas, niin saat tiettyjä tarjouksia DNA asiakasetuhintaan, jolloin voit saada puhelimia vielä edullisemmin kuin ne normaalisti olisivat verkkokaupassa.

DNA liittymät

DNA tarjoukset

DNA kaupassa ei ole pelkkiä puhelimia kaupan, vaan löydät myös kaikenlaisia tarvikkeita aina tableteista, tietokoneisiin, televisioihin, pelikonsoleihin, peleihin ja oheislaitteisiin.

DNA tarjoukset eivät siis rajoitu pelkkiin puhelinliittymiin, sillä löydät DNA liittymätarjousten lisäksi edullisia tarjouksia DNA nettiliittymistä ja muista saatavilla olevista tuotteista.

Liittymätarjoukset - usein kysytyt kysymykset

Lue tästä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin

Jotta voisit tilata uuden puhelinliittymän täytyy sinun olla täysi-ikäinen ja jos sinulla on olemassa oleva liittymä, ei siinä saa olla määräaikaista sopimusta. Liittymän määräaikaista sopimusta ei voi irtisanoa kesken sopimuskauden.

Jotkut operaattorit voivat myös periä uusilta asiakkailta ennakkomaksun tai vakuuden. Näin voi käydä jos asiakkaalla on maksuhäiriömerkintä. 

Ei. Mikäli olet vaihtamassa operaattoria hoitaa uusi operaattori tämän puolestasi. Liittymän vaihdosta aiheutuva katko on usein vain parin minuutin pituinen. Saat uudelta operaattorilta viestin kun uusi liittymäsi on valmis voit vaihtaa puhelimeesi uuden sim-kortin.

Jos haluat kokonaan sulkea nykyisen liittymäsi, täytyy sinun ilmoittaa tästä nykyisen operaattorin asiakaspalveluun.

Kyllä. Puhelinta voi nykyään käyttää ulkomaillakin, ilman että saat tuliaisiksi monen sadan euron laskua. Jos matkustat paljon Pohjoismaissa ja Baltiassa, on Telian liittymä usein paras vaihtoehto. Telian liittymällä ei sinulle kerry mitään lisäkuluja jos reissaat esim. Ruotsissa.

Nykyään puhelinta kehtaa käyttää myös Euroopassa. Esim. Telia tarjoaa puhepakettihin 12-20 gt dataa EU/ETA-maissa.

Kyllä. Netistä tilattujen laitteiden ja palveluiden kohdalla on myös aina kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän peruutusoikeus. Liittymä täytyy siis peruuttaa 14 päivää sopimuspäivästä ja syytä peruuttamiselle ei tarvitse antaa.

Peruutuksesta voi ilmoittaa operaattorin nettisivuilla, kirjeellä tai puhelimitse. 

Voi olla. Varmista liittymätarjousten vertailusta, että valitsemassasi paketissa on varmasti riittävästi dataa per kuukausi. Vaikka lisädatan tilaaminen ei maksaisi maltaita, on se silti kalliimpaa kuin kerralla oikeanlaisen datapaketin tilaaminen.

Ulkomaille lähtiessä kannattaa kuitenkin aina tarkistaa paljonko dataa operaattori tarjoaa.

Kyllä. Nykyään numerosi pysyy aina samana, vaikka vaihtaisitkin liittymäsi toiselle operaattorille. Aiemmin liittymän numero vaihtui aina jos vaihdoit toiselle operaattorille ja numeron alkuosa oli aina operaattorikohtainen. Esim. Telian oli aina 040-alkuinen ja Elisan 050-alkuinen.

Etkö löytänyt sopivaa nettiliittymää? Vertaile kaikki puhelinliittymät etusivulta!

Mikäli et löytänyt vastausta haluamaasi kysymykseen tai sinulla on muutoin kysyttää vertailupalvelumme toiminnasta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaanotamma kysymyksiä 24h vuorokaudessa osoitteessa: asiakaspalvelu@liittymätarjoukset.com

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin 24h kuluessa. 

Mikäli et löytänyt sopivaa liittymätarjousta tältä sivulta, kokeile etusivun kattavaa liittymätarjousvertailua, josta löydät kaikkien operaattorien liittymätarjoukset!