Moi Mobiili liittymätarjoukset

Vertaile liittymiä ja valitse paras liittymä!

Moi Mobiili liittymätarjoukset

Vertaile liittymiä ja valitse paras liittymä!

Liittymätarjoukset.com – löydä edullisin puhelinliittymä

liittymän ominaisuudet

1. Valitse ominaisuudet

Vertaile liittymiä

2. Vertaile liittymävaihtoehtoja

tilaa liittymä

3. Siirry tilaamaan liittymä

Moi liittymätarjous

Moi liittymätarjous tekee puhelimen käytöstä edullista. Moin avulla voit liittää samalle tilille koko perheesi tai kaikki simmejä käytettävät laitteesi: Esim. kännykät, mokkulat, riistakamerat ja hälytyslaitteet.

Moi on suomalainen virtuaalioperaattori

Moi Mobiili on suomalainen virtuaalioperaattori, jonka liittymät toimivat DNA:n matkapuhelinverkossa. Tammikuussa 2019 DNA ilmoitti ostavansa Moi Mobiilin. Moi Mobiili jatkaa omalla brändillään erillään DNA:sta.

Moi liittymä on joustaa tarpeidesi mukaan

Moi liittymä perustuu simmiin, jossa on aina 4 gigaa dataa käytettävissä kuukaudessa. Jos otat enemmän kuin yhden simmin, niin datan määrän lisääntyy aina 4 gigalla ja data jaetaan yhteisesti kaikkien kanssa.

Jos otat esimerkiksi 4 simmiä, niin saat yhteensä käyttöön 16 gigaa dataa, joka on jaettu kaikkien 4 simmin kesken. Jos simmien käytetty data ylittää yhteisen datan määrän, niin ylittyvästä datasta maksetaan käytön mukaan giga kerrallaan. Tällä hetkellä paketin ylittävä data maksaa 1,5 euroa aina alkavaa gigaa kohtaan.

Moi liittymä

Näin löydät parhaan puhelinliittymän

Moi puhelinliittymä ja Moi liittymätarjoukset

Moin liittymät perustuvat aina perussimmiin, jolla saat 4 gigaa dataa käytettäväksi kuukaudessa. Tämän lisäksi maksat ainoastaan puhutuista minuuteista ja lähetetyistä viesteistä.

Moi puhelinliittymä ei sisällä puhepakettia, mutta halutessasi voit valita liittymääsi Rajaton puhe -paketin, jolloin puhut puhelimellasi niin paljon kuin haluat. Tämä on ehdoton valinta paljon puhuville. Jos puhut paljon ja et tarvitse paljon mobiilidataa käyttöösi, niin valitse tämä paketti.

Moi liittymätarjoukset ovat edullisia, sillä jos puhut vain vähän, niin voit lisätä Rajaton data -paketin liittymääsi, jolloin voit surffata sydämesi kyllyydestä. Jos soita paljoa ja esimerkiksi katsot paljon videoita, niin kannattaa lisätä pelkkä Rajaton data liittymääsi.

Voit myös lisätä molemmat Rajattoman puheen ja datan liittymääsi ja sen jälkeen voit muokata liittymääsi omilta sivuilta käyttösi mukaan, joten saat juuri omiin käyttötarpeisiisi muokatun liittymän käyttöösi. Voit muokata liittymääsi tarpeidesi mukaan itse vaikka joka kuukausi käyttöösi sopivaksi.

Valitse Moi, puhelin ja muut laitteesi toimivat saumattomasti

Moin etuna on monen liittymän käyttö eri laitteissa. Kun sinulla on käytössä Moi puhelin ja muut laitteesi toimivat samalla datapaketilla. Näin saat helposti puhelimesi lisäksi vaikka mökillä toimivan hälytyslaitteesi tai riistakameran toimimaan toisella simmillä ja näet helposti kyseisen liittymän tarvitseman datan määrän omilla liittymäsivuillasi ja voit muokata liittymäpaketteja sopimaan käytön mukaan.

Moi tarjous

Moi Mobiili liittymä on hallittavissa Mun Moista

Sinun oma Moi Mobiili liittymä ja kaikki muut Moi liittymäsi ovat helposti hallittavissa Mun Moista. Mun Moista voi tilata uuden simmin, muokata pakettiasi tarpeidesi mukaan ja katsoa kuinka paljon jokainen simmi kuluttaa. Voit käyttää sovellusta selaimella tai ladata kätevän sovelluksen puhelimeesi.

Moi Mobiili tarjous on aina edullinen

Moi Mobiili tarjous on aina edullinen, sillä saat nopean netin neljällä gigalla ja sen kuukausimaksu on edullinen. Jos netin käyttösi ei ole suurta, etkä katso videoita paljoa mobiiliverkossa, niin Moin perussimmi on erinomainen vaihtoehto mobiililiittymäksi. Voit myös lisätä palveluja helposti liittymiisi tarpeidesi mukaan.

Puhelinliittymät - usein kysytyt kysymykset

Lue tästä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin

Jotta voisit tilata uuden puhelinliittymän täytyy sinun olla täysi-ikäinen ja jos sinulla on olemassa oleva liittymä, ei siinä saa olla määräaikaista sopimusta. Liittymän määräaikaista sopimusta ei voi irtisanoa kesken sopimuskauden.

Jotkut operaattorit voivat myös periä uusilta asiakkailta ennakkomaksun tai vakuuden. Näin voi käydä jos asiakkaalla on maksuhäiriömerkintä. 

Ei. Mikäli olet vaihtamassa operaattoria hoitaa uusi operaattori tämän puolestasi. Liittymän vaihdosta aiheutuva katko on usein vain parin minuutin pituinen. Saat uudelta operaattorilta viestin kun uusi liittymäsi on valmis voit vaihtaa puhelimeesi uuden sim-kortin.

Jos haluat kokonaan sulkea nykyisen liittymäsi, täytyy sinun ilmoittaa tästä nykyisen operaattorin asiakaspalveluun.

Kyllä. Puhelinta voi nykyään käyttää ulkomaillakin, ilman että saat tuliaisiksi monen sadan euron laskua. Jos matkustat paljon Pohjoismaissa ja Baltiassa, on Telian liittymä usein paras vaihtoehto. Telian liittymällä ei sinulle kerry mitään lisäkuluja jos reissaat esim. Ruotsissa.

Nykyään puhelinta kehtaa käyttää myös Euroopassa. Esim. Telia tarjoaa puhepakettihin 12-20 gt dataa EU/ETA-maissa.

Kyllä. Netistä tilattujen laitteiden ja palveluiden kohdalla on myös aina kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän peruutusoikeus. Liittymä täytyy siis peruuttaa 14 päivää sopimuspäivästä ja syytä peruuttamiselle ei tarvitse antaa.

Peruutuksesta voi ilmoittaa operaattorin nettisivuilla, kirjeellä tai puhelimitse. 

Voi olla. Varmista liittymätarjousten vertailusta, että valitsemassasi paketissa on varmasti riittävästi dataa per kuukausi. Vaikka lisädatan tilaaminen ei maksaisi maltaita, on se silti kalliimpaa kuin kerralla oikeanlaisen datapaketin tilaaminen.

Ulkomaille lähtiessä kannattaa kuitenkin aina tarkistaa paljonko dataa operaattori tarjoaa.

Kyllä. Nykyään numerosi pysyy aina samana, vaikka vaihtaisitkin liittymäsi toiselle operaattorille. Aiemmin liittymän numero vaihtui aina jos vaihdoit toiselle operaattorille ja numeron alkuosa oli aina operaattorikohtainen. Esim. Telian oli aina 040-alkuinen ja Elisan 050-alkuinen.

Etkö löytänyt sopivaa nettiliittymää? Asiakaspalvelumme auttaa!

Mikäli et löytänyt vastausta haluamaasi kysymykseen tai sinulla on muutoin kysyttää vertailupalvelumme toiminnasta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaanotamma kysymyksiä 24h vuorokaudessa osoitteessa: asiakaspalvelu@liittymätarjoukset.com

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin 24h kuluessa.