Telian liittymätarjoukset - vertaile paras

Vertaile kaikki Telian puhelinliittymät helposti ja nopeasti

Telian liittymätarjoukset - vertaile paras

Vertaile kaikki Telian puhelinliittymät helposti ja nopeasti

Liittymätarjoukset.com – löydä edullisin puhelinliittymä

liittymän ominaisuudet

1. Valitse ominaisuudet

Vertaile liittymiä

2. Vertaile liittymävaihtoehtoja

tilaa liittymä

3. Siirry tilaamaan liittymä

Telia liittymätarjous

Telian liittymätarjous on edullinen, sillä Rajaton-liittymissä puhe- ja viestipaketit sisältyvät aina liittymän hintaan. Rajaton Lite -liittymät ovat hieman edullisempia ja maksat puheluista ja viesteistä vain käytön mukaan.

Osa liittymistä on ilman määräaikaa ja osassa liittymissä on määräaika. Liittymiin kuluu rajaton mobiilinetti kotimaassa ilman datakattoa ja EU-datapaketti sisältyy kaikkiin liittymiin.

Telian liittymätarjous ja Telia puhelinliittymä

Telialla on kattava mobiiliverkko, johon on saatavilla erilaisia puhelinliittymiä riippuen tarpeestasi. Jos et puhu paljoa, niin kannattaa valita Rajaton Lite 0,2M, joka sisältää kuitenkin rajattoman netin, jotta älypuhelimen perustoimintoja pystyy käyttämään ilman Wifi-verkkoa. Jos käytät paljon nettiä, niin Rajaton 200M tai Rajaton 100M on varma valinta.

telia liittymätarjous

Rajaton Lite 0,2M

Rajaton 20M

Rajaton Lite 100M

Rajaton 100M

Rajaton 200M

Rajaton 450M

Näin löydät parhaan liittymätarjouksen

Telia liittymätarjoukset

Telialla on useita liittymiä, joten kannattaa aina tarkistaa ajankohtaiset tarjoukset, jos joku liittymätyyppi on erikoitarjouksessa.

Kun olet valinnut haluamasi liittymän, niin voit valita haluatko uuden puhelinnumeron vai haluatko pitää nykyisesi. Lisäksi voit valita liittymän mukana haluamasi ilmaiset ja maksulliset lisäpalvelut.

Kun tilaat, niin voit valita haluatko perinteisen SIM-kortin vai uuden sähköisen eSIMin. Jos valitset perinteisen SIM-kortin, niin se toimitetaan kirjekuoressa kotiisi. Sinun tarvitsee vain irroittaa puhelimeesi sopiva nano-, micro tai mini-SIM ja aloittaa puhelimen käyttö.

Voit vaihtaa liittymäsi tyyppiä milloin vain kirjautumalla Minun Telia -sovellukseen Telian sivuilla. Siellä voit vaihtaa liittymää, muokata lisäpalveluita tai maksaa laskuja.

Telia liittymä

Kaikki Telia liittymät ovat toistaiseksi voimassa olevia, joten sinua ei ole sidottu yhteen puhelinoperaattoriin määräajaksi. Voit aina vaihtaa puhelinliittymäsi parempaan, jos saat toiselta operaattorilta edullisemman tarjouksen. Muista kilpailuttaa puhelinliittymäsi aina määräajoin, jotta saat parhaan mahdollisen hinnan liittymällesi.

Telialla on myös lapselle sopivia liittymiä, joihin saa liitettyä rajattoman netin kotimaassa, sekä liittymän pystyy asettamaan saldorajan, joka estää ikävät laskuyllätykset.

Puhelinmallistasi riippuen sinun on myös mahdollista valita perinteisen SIM-kortin sijaan sähköinen eSIM, jonka saa välittömästi käyttöön.

telia liittymät

Telia tarjoukset

Löydät aina ajan tasalla olevat Telia tarjoukset Telian verkkokaupasta. Jos olet vielä Telian liittymäasiakas, niin saat kolmen vuoden takuun puhelimiin ja tabletteihin. Voit maksaa ostoksesi kokonaan kerralla tai osamaksuna joka kuukausi.

Telia kaupasta löydät myös paljon muuta kuin pelkkiä puhelimia ja tabletteja. Kaupasta löydät kaikkea tietokoneista ja televisioista äänentoistolaitteisiin ja pelitarvikkeisiin. Uutuus konsolit ja nettilaitteet, sekä tarvikkeet puhelimiin, tabletteihin ja tietokoneisiin löydät helposti kaupasta.

Telia puhelimet

Telialta on saatavilla myös laaja valikoima erilaisia puhelimia. Telialta löydät esimerkiksi seuraavat suosikkipuhelimet: iPhone, OnePlus, Nokia, Samsung Galaxy.

Telian verkkokaupasta tilattavat puhelimet saa kotiin muutamassa päivässä. Näet ajantasaisen varastosaldon aina suoraan verkkokaupasta. Muista myös valita paras puhelinliittymä omaan puhelimeesi. 

Liittymätarjoukset - usein kysytyt kysymykset

Lue tästä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin

Jotta voisit tilata uuden puhelinliittymän täytyy sinun olla täysi-ikäinen ja jos sinulla on olemassa oleva liittymä, ei siinä saa olla määräaikaista sopimusta. Liittymän määräaikaista sopimusta ei voi irtisanoa kesken sopimuskauden.

Jotkut operaattorit voivat myös periä uusilta asiakkailta ennakkomaksun tai vakuuden. Näin voi käydä jos asiakkaalla on maksuhäiriömerkintä. 

Ei. Mikäli olet vaihtamassa operaattoria hoitaa uusi operaattori tämän puolestasi. Liittymän vaihdosta aiheutuva katko on usein vain parin minuutin pituinen. Saat uudelta operaattorilta viestin kun uusi liittymäsi on valmis voit vaihtaa puhelimeesi uuden sim-kortin.

Jos haluat kokonaan sulkea nykyisen liittymäsi, täytyy sinun ilmoittaa tästä nykyisen operaattorin asiakaspalveluun.

Kyllä. Puhelinta voi nykyään käyttää ulkomaillakin, ilman että saat tuliaisiksi monen sadan euron laskua. Jos matkustat paljon Pohjoismaissa ja Baltiassa, on Telian liittymä usein paras vaihtoehto. Telian liittymällä ei sinulle kerry mitään lisäkuluja jos reissaat esim. Ruotsissa.

Nykyään puhelinta kehtaa käyttää myös Euroopassa. Esim. Telia tarjoaa puhepakettihin 12-20 gt dataa EU/ETA-maissa.

Kyllä. Netistä tilattujen laitteiden ja palveluiden kohdalla on myös aina kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän peruutusoikeus. Liittymä täytyy siis peruuttaa 14 päivää sopimuspäivästä ja syytä peruuttamiselle ei tarvitse antaa.

Peruutuksesta voi ilmoittaa operaattorin nettisivuilla, kirjeellä tai puhelimitse. 

Voi olla. Varmista liittymätarjousten vertailusta, että valitsemassasi paketissa on varmasti riittävästi dataa per kuukausi. Vaikka lisädatan tilaaminen ei maksaisi maltaita, on se silti kalliimpaa kuin kerralla oikeanlaisen datapaketin tilaaminen.

Ulkomaille lähtiessä kannattaa kuitenkin aina tarkistaa paljonko dataa operaattori tarjoaa.

Kyllä. Nykyään numerosi pysyy aina samana, vaikka vaihtaisitkin liittymäsi toiselle operaattorille. Aiemmin liittymän numero vaihtui aina jos vaihdoit toiselle operaattorille ja numeron alkuosa oli aina operaattorikohtainen. Esim. Telian oli aina 040-alkuinen ja Elisan 050-alkuinen.

Etkö löytänyt sopivaa liittymätarjousta? Asiakaspalvelumme auttaa!

Mikäli et löytänyt vastausta haluamaasi kysymykseen tai sinulla on muutoin kysyttää vertailupalvelumme toiminnasta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaanotamma kysymyksiä 24h vuorokaudessa osoitteessa: asiakaspalvelu@liittymätarjoukset.com

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin 24h kuluessa.