Elisan puhelinliittymät ja liittymätarjoukset

Vertaile halvin ja kätevin puhelinliittymä!

Elisan puhelinliittymät ja liittymätarjoukset

Vertaile halvin ja kätevin puhelinliittymä!

Liittymätarjoukset.com – löydä edullisin puhelinliittymä

liittymän ominaisuudet

1. Valitse ominaisuudet

Vertaile liittymiä

2. Vertaile liittymävaihtoehtoja

tilaa liittymä

3. Siirry tilaamaan liittymä

Elisa liittymätarjous

Elisa liittymätarjous on erinomainen vaihtoehto puhelinliittymäksi. Elisan kautta saat kuluttajille suunnattuja edullisia Saunalahden liittymiä, jotka palvelevat loistavasti ihmisten erilaisia puhelinliittymän käyttötarpeita.

Saunalahti liittymät ja Elisa liittymätarjoukset löydät alla olevasta taulukosta.

Elisa puhelinliittymä kattaa suurimman osan Suomesta

Elisalla on yksi maailman kattavimmista 4G-verkoista. Tällä hetkellä 99 prosenttia suomalaisista asuu nopean 4G-verkon alueella. Elisa puhelinliittymä onkin ollut yksi suomalaisten suosituimmista liittymistä jo pitkän aikaa.

Elisa liittymätarjoukset ja Saunalahti liittymät

Elisalla on tarjolla kahdeksan erilaista Saunalahden liittymää, joista löydät liittymän joka tarpeeseen. Alla on käyty liittymät lyhyesti läpi ja mitä ne sisältävät.

Saunalahti Tarkka Puhe:

 • Edullisin liittymä kuukausimaksultaan
 • Ei sisällä nettiyhteyttä
 • Maksat vain puhumistasi minuuteista ja tekstiviesteistä

Saunalahti Tarkka Perus:

 • Edullisin rajaton netti mobiilisurffaukseen, toimii hyvin perusnettinä puhelimeen
 • Rajaton 1 Mbit/s 3G mobiililaajakaista ilman käyttökattoa
 • Maksat lisäksi vain puhumistasi minuuteista ja tekstiviesteistä

Saunalahti Huoleton Puhe:

 • Rajattomasti puheaikaa
 • Ilmaiset tekstiviestit ja multimediaviestit
 • Ei sisällä nettiyhteyttä

Saunalahti Huoleton Perus:

 • Rajaton 1 Mbit/s 3G mobiililaajakaista
 • Rajattomasti puheaikaa
 • Ilmaiset tekstiviestit ja multimediaviestit

Saunalahti Tarkka Premium:

 • Rajaton 100 Mbit/s 4G mobiililaajakaista
 • Rajaton datankäyttö Pohjolassa ja Baltiassa. EU/ETA-maissa 10 Gt/kk
 • Maksat lisäksi vain puhumistasi minuuteista ja tekstiviesteistä

Saunalahti Huoleton Premium 150M:

 • Rajaton 100 Mbit/s 4G mobiililaajakaista
 • Rajaton datankäyttö Pohjolassa ja Baltiassa. EU/ETA-maissa 10 Gt/kk
 • Rajattomasti puheaikaa
 • Ilmaiset tekstiviestit ja multimediaviestit

Saunalahti Huoleton Premium+:

 • Rajaton 300 Mbit/s 4G mobiililaajakaista
 • Rajaton datankäyttö Pohjolassa ja Baltiassa. EU/ETA-maissa 10 Gt/kk
 • Rajattomasti puheaikaa
 • Ilmaiset tekstiviestit ja multimediaviestit

Saunalahti Huoleton Ultra:

 • Rajaton 600 Mbit/s 4G mobiililaajakaista
 • Rajaton datankäyttö Pohjolassa ja Baltiassa. EU/ETA-maissa 10 Gt/kk
 • Rajattomasti puheaikaa
 • Ilmaiset tekstiviestit ja multimediaviestit
 • Liittymä päivittyy automaattisesti 5G liittymäksi kaupallisten verkkojen tullessa

Saunalahti Tarkka Puhe liittymä on henkilölle, joka puhuu vähän ja ei tarvitse ollenkaan nettiliittymää. Tarkka Perus liittymällä sujuvat älypuhelimen perustoiminnot. Suosituin liittymä on Saunalahti Huoleton Premium 150M, jossa sinun ei tarvitse huolehtia kuluista. Voit puhua, lähettää viestejä ja surffata niin paljon kuin haluat.

Päivitys 2020 Tammikuu: Elisa on tuonut markkinoille jonkun verran 5G-liittymiä, vaikka laitteita ei ole vielä yleisesti saatavilla. Saimme Elisalta testiin 5G yritysliittymän 300M nopeudella + siihen sopivan modeemin. Kytkimme piuhat seinään ja odotimme kunnes modeemi löysi verkon. Jostain syystä modeemi suostui vain yhdistämään 4G-verkkoon vaikka olimmekin 5G-verkon kuuluvuusalueella. Liittymä oli kuitenkin nopeampi kuin nykyinen Telian liittymä. 

Elisan liittymätarjous

Näin löydät parhaan puhelinliittymän

Elisa Saunalahti on nykyään Elisan kuluttajabrändi

Elisa 4G nettiliittymät ja Saunalahden puhelinliittymät käyttävät yleensä Telian runkoverkkoa. Elisan 4G nettiliittymät ovat käytännössä yhtä nopeita kuin Telian vastaavat puhelinliittymät.

Saunalahti

Saunalahti aloitti toimintansa vuonna 1996 ja vuonna 2005 Elisa osti yrityksen. Saunalahti toimi erillisenä brändinä vuoden 2014 loppupuolelle asti, kunnes Elisa yhdisti kuluttajaoperaattori toimintansa Elisa Saunalahdeksi.

Elisa liittymä

Elisan nimellä olevat liittymät ovat nykyään suunnattu yritysasiakkaille. Vaikka kuluttajille tarjottavat liittymät ja mobiililaajakaista ovatkin nykyään Saunalahden nimellä, niin nämä kaikki liittymät ovat Elisan liittymiä.

Elisa puhelimet – Katso kattava valikoima puhelimia Elisan kaupasta

Elisan kautta löydät kattavan valikoiman puhelimia edullisista peruspuhelimista aina uusimpiin älypuhelimiin. Katso kaikki puhelimet ja tämän hetken tarjouksen alla olevasta linkistä.

Katso ajankohtaiset laitetarjoukset tästä!

Elisan liittymät

Elisa tarjoukset sisältävät muutakin kuin liittymiä

Elisan kautta löydät puhelinliittymien ja puhelinten lisäksi laajakaistaliittymät, tabletit, tietoturvapaketin ja lukulaitteet e-kirjoille. Elisan laajakaistan avulla saat tasalaatuisen huippunopeuden kotiisi ilman ylimääräisiä säätöjä. Lue lisää Elisan nettiliittymistä täältä. Elisan kaupasta löytyy myös erittäin laaja valikoima erilaisia tabletteja. Kaupasta löydät usein hyviä tabletteja tarjouksessa.

Katso ajankohtaiset tablettitarjoukset tästä

Elisa Turvapaketti tuo turvallisuutta netin käyttöön. Samalla paketilla surffaat turvallisesti ja voit asettaa turvalliset rajat lapsesi netin käytölle.

Tilaa turvapaketti tästä

Haluatko lukea e-kirjoja ilman, että kirkas näyttö häiritsee silmiäsi, kun olet hämärässä. Cybook lukutabletit ovat suunniteltu e-kirjojen lukemiseen, joten silmäsi eivät rasitu, vaikka lukisit monta tuntia putkeen. Katso ja muista, että voit tilata lisää kirjoja luettavaksi Elisa Kirjan kautta.

Tutustu Elisa kirjaan tästä

Elisa Viihde – Viihdettä ja katsomisen vapautta. Elisa Viihde on erinomainen viihdepalvelu, joka vapauttaa katsomisesi television rajoituksista. Enää sinun ei tarvitse ohjelmoida digiboksiin nauhoituksia, vaan voit tallentaa ohjelmasi kätevästi vaikka puhelimellasi ja voit katsoa sisällön milloin ja missä haluat.

Tilaa Elisa Viihde tästä

Elisan puhelinliittymät - usein kysytyt kysymykset

Lue tästä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin

Jotta voisit tilata uuden puhelinliittymän täytyy sinun olla täysi-ikäinen ja jos sinulla on olemassa oleva liittymä, ei siinä saa olla määräaikaista sopimusta. Liittymän määräaikaista sopimusta ei voi irtisanoa kesken sopimuskauden.

Jotkut operaattorit voivat myös periä uusilta asiakkailta ennakkomaksun tai vakuuden. Näin voi käydä jos asiakkaalla on maksuhäiriömerkintä. 

Ei. Mikäli olet vaihtamassa operaattoria hoitaa uusi operaattori tämän puolestasi. Liittymän vaihdosta aiheutuva katko on usein vain parin minuutin pituinen. Saat uudelta operaattorilta viestin kun uusi liittymäsi on valmis voit vaihtaa puhelimeesi uuden sim-kortin.

Jos haluat kokonaan sulkea nykyisen liittymäsi, täytyy sinun ilmoittaa tästä nykyisen operaattorin asiakaspalveluun.

Kyllä. Puhelinta voi nykyään käyttää ulkomaillakin, ilman että saat tuliaisiksi monen sadan euron laskua. Jos matkustat paljon Pohjoismaissa ja Baltiassa, on Telian liittymä usein paras vaihtoehto. Telian liittymällä ei sinulle kerry mitään lisäkuluja jos reissaat esim. Ruotsissa.

Nykyään puhelinta kehtaa käyttää myös Euroopassa. Esim. Telia tarjoaa puhepakettihin 12-20 gt dataa EU/ETA-maissa.

Kyllä. Netistä tilattujen laitteiden ja palveluiden kohdalla on myös aina kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän peruutusoikeus. Liittymä täytyy siis peruuttaa 14 päivää sopimuspäivästä ja syytä peruuttamiselle ei tarvitse antaa.

Peruutuksesta voi ilmoittaa operaattorin nettisivuilla, kirjeellä tai puhelimitse. 

Voi olla. Varmista liittymätarjousten vertailusta, että valitsemassasi paketissa on varmasti riittävästi dataa per kuukausi. Vaikka lisädatan tilaaminen ei maksaisi maltaita, on se silti kalliimpaa kuin kerralla oikeanlaisen datapaketin tilaaminen.

Ulkomaille lähtiessä kannattaa kuitenkin aina tarkistaa paljonko dataa operaattori tarjoaa.

Kyllä. Nykyään numerosi pysyy aina samana, vaikka vaihtaisitkin liittymäsi toiselle operaattorille. Aiemmin liittymän numero vaihtui aina jos vaihdoit toiselle operaattorille ja numeron alkuosa oli aina operaattorikohtainen. Esim. Telian oli aina 040-alkuinen ja Elisan 050-alkuinen.

Etkö löytänyt sopivaa nettiliittymää? Asiakaspalvelumme auttaa!

Mikäli et löytänyt vastausta haluamaasi kysymykseen tai sinulla on muutoin kysyttää vertailupalvelumme toiminnasta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaanotamma kysymyksiä 24h vuorokaudessa osoitteessa: asiakaspalvelu@liittymätarjoukset.com

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin 24h kuluessa.