Telian nettiliittymät ja puhelinliittymät

Vertaile halvin nettiliittymä kotiin tai puhelimeen!

Telian nettiliittymät ja puhelinliittymät

Vertaile halvin nettiliittymä kotiin tai puhelimeen!

Liittymätarjoukset.com – löydä edullisin puhelinliittymä

liittymän ominaisuudet

1. Valitse ominaisuudet

Vertaile liittymiä

2. Vertaile liittymävaihtoehtoja

tilaa liittymä

3. Siirry tilaamaan liittymä

Telia nettiliittymä ja puhelinliittymät - vertaile sopivin ja halvin!

Telia nettiliittymä ja netti pihelimeen edullisesti vertailemalla halvimmat puhelinliittymät! Telia nettiliittymät on jaoteltavissa eri paketteihin riippuen minkälaisia lisäominaisuuksia nettiliittymältään kaipaa. Vertaile paras Telia nettiliittymä ja puhelinliittymä juuri omiin tarpeisiisi alla näkyvästä taulukosta!

Nettiliittymä Telia – vertaile paras liittymä omiin tarpeisiisi

Nettiliittymä Telialta sisältää puhepaktin, SMS-paketin ja vapaavalintaisen datapaketin. Telia jaottelee puhelinliittymänstä S, M, L ja XL -luokituksiin.

Telian nettiliittymän hinta määräytyy käytön mukaisesti valitsemalla oman paketin. Suosittelemme rajatonta datapakettia kaikissa liittymävaihtoehdoissa ja liittymätarjouksissa. Suoratoistopalveluiden yleistyessä ei omaa puhelimenkäyttöä kannata rajoittaa nettiliittymän ehdoilla. Vertaile liittymätarjoukset helposti ja nopeasti oman käyttösi perusteella meillä!

Telia nettiliittymät vertailussa

Näin löydät parhaan nettiliittymän

Telian nettiliittymä tarjous

Telian nettiliittymä tarjous suoraan netistä – aina tilaukseen asti samasta paikasta. Vertaile paras liittymätarjous ja nettiliittymä kaikkien operaattoreiden tarjoomista ennen valintasi tekoa. Puhelinliittymät ovat kulutustavaraa ja uusia tarjouksia tulee jatkuvasti. Sivumme päivittyvät automaattisesti tarjousten muutosten mukana, näet aina parhaat liittymätarjoukset sivuiltamme.

Liittymätarjous Telialta - tilaa helposti netistä

Halvin liittymätarjous Telialta löytyy kirjaamalla ylös puhelimen ja datan käyttösi kuukaudelta ja arvioimalla, mikä Telian liittymätarjouksista osuu parhaiten omaan keskimääräiseen kulutukseesi.

Telia netti

Telia nettiliittymä kotiin

Telia nettiliittymä ja laajakaista kotiin suoraan netistä heti käyttökunnossa! Kodin nettiliittymän valinnassa oman postinumeron tarjonta on aina tarkistettava etukäteen. Laajakaista ja kuituverkko laajenee Suomessa joka kuukausi, tarkka hinta ja nopeus selviää vain tekemällä tarkistuksen suoraan Telian sivuilla. 

Nettiliittymät - usein kysytyt kysymykset

Lue tästä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin

Jotta voisit tilata uuden puhelinliittymän täytyy sinun olla täysi-ikäinen ja jos sinulla on olemassa oleva liittymä, ei siinä saa olla määräaikaista sopimusta. Liittymän määräaikaista sopimusta ei voi irtisanoa kesken sopimuskauden.

Jotkut operaattorit voivat myös periä uusilta asiakkailta ennakkomaksun tai vakuuden. Näin voi käydä jos asiakkaalla on maksuhäiriömerkintä. 

Ei. Mikäli olet vaihtamassa operaattoria hoitaa uusi operaattori tämän puolestasi. Liittymän vaihdosta aiheutuva katko on usein vain parin minuutin pituinen. Saat uudelta operaattorilta viestin kun uusi liittymäsi on valmis voit vaihtaa puhelimeesi uuden sim-kortin.

Jos haluat kokonaan sulkea nykyisen liittymäsi, täytyy sinun ilmoittaa tästä nykyisen operaattorin asiakaspalveluun.

Kyllä. Puhelinta voi nykyään käyttää ulkomaillakin, ilman että saat tuliaisiksi monen sadan euron laskua. Jos matkustat paljon Pohjoismaissa ja Baltiassa, on Telian liittymä usein paras vaihtoehto. Telian liittymällä ei sinulle kerry mitään lisäkuluja jos reissaat esim. Ruotsissa.

Nykyään puhelinta kehtaa käyttää myös Euroopassa. Esim. Telia tarjoaa puhepakettihin 12-20 gt dataa EU/ETA-maissa.

Kyllä. Netistä tilattujen laitteiden ja palveluiden kohdalla on myös aina kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän peruutusoikeus. Liittymä täytyy siis peruuttaa 14 päivää sopimuspäivästä ja syytä peruuttamiselle ei tarvitse antaa.

Peruutuksesta voi ilmoittaa operaattorin nettisivuilla, kirjeellä tai puhelimitse. 

Voi olla. Varmista liittymätarjousten vertailusta, että valitsemassasi paketissa on varmasti riittävästi dataa per kuukausi. Vaikka lisädatan tilaaminen ei maksaisi maltaita, on se silti kalliimpaa kuin kerralla oikeanlaisen datapaketin tilaaminen.

Ulkomaille lähtiessä kannattaa kuitenkin aina tarkistaa paljonko dataa operaattori tarjoaa.

Kyllä. Nykyään numerosi pysyy aina samana, vaikka vaihtaisitkin liittymäsi toiselle operaattorille. Aiemmin liittymän numero vaihtui aina jos vaihdoit toiselle operaattorille ja numeron alkuosa oli aina operaattorikohtainen. Esim. Telian oli aina 040-alkuinen ja Elisan 050-alkuinen.

Etkö löytänyt sopivaa nettiliittymää? Asiakaspalvelumme auttaa!

Mikäli et löytänyt vastausta haluamaasi kysymykseen tai sinulla on muutoin kysyttää vertailupalvelumme toiminnasta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaanotamma kysymyksiä 24h vuorokaudessa osoitteessa: asiakaspalvelu@liittymätarjoukset.com

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin 24h kuluessa.