Elisan nettiliittymät ja puhelinliittymät

Vertaile halvin nettiliittymä kotiin tai puhelimeen!

Elisan nettiliittymät ja puhelinliittymät

Vertaile halvin nettiliittymä kotiin tai puhelimeen!

Liittymätarjoukset.com – löydä edullisin puhelinliittymä

liittymän ominaisuudet

1. Valitse ominaisuudet

Vertaile liittymiä

2. Vertaile liittymävaihtoehtoja

tilaa liittymä

3. Siirry tilaamaan liittymä

Elisa nettiliittymä ja puhelinliittymät - vertaile sopivin ja halvin!

Elisa nettiliittymä ja netti pihelimeen edullisesti vertailemalla halvimmat puhelinliittymät! Elisa nettiliittymät on jaoteltavissa eri paketteihin riippuen minkälaisia lisäominaisuuksia nettiliittymältään kaipaa. Vertaile paras Telia nettiliittymä ja puhelinliittymä juuri omiin tarpeisiisi alla näkyvästä taulukosta!

Nettiliittymä Elisa – vertaile Elisan halvin puhelinliittymä

Nettiliittymä Elisalta sisältää puhepaketin, SMS-paketin ja vapaavalintaisen datapaketin. Elisa jakaa liittymänsä, kuten muutkin operaattorit datankäytön, puhejan ja tekstareiden määrän perusteella. Tarkista vertailutaulukosta ajantasaiset hinnat ja juuri sinulle paras paketti. Huomaathan, että etusivullamme voit vertailla kaikkien operaattorien liittymätarjoukset samasta taulukosta.

Elisa nettiliittymät ja Saunalahti nettiliittymät tarkoittavat käytännössä samaa. Nimen vaihtuminen sivukohtaisesti ei tarkoita mitään. Yhtiöt yhdistyivät aikoja sitten ja Saunalahti-brändi on tuotenimissä edelleen elossa. 

Elisa netti

Näin löydät parhaan nettiliittymän

Elisa 4G nettiliittymät

Elisa 4G nettiliittymät ja Saunalahden puhelinliittymät käyttävät yleensä Telian runkoverkkoa. Elisan 4G nettiliittymät ovat käytännössä yhtä nopeita kuin Telian vastaavat puhelinliittymät.

Elisan nettiliittymä puhelimeen

Elisen nettiliittymä puhelimeen kannattaa valita tarkasti oman käytön mukaan ja vertailemalla myös muiden operaattorien vastaavia liittymäpaketteja etusivullamme. Nopea vertailu paljastaa erot eri operaattorien ja Elisan nettiliittymien välillä. Puhelimeen valittavalta paketilta voi nykyään edellyttää rajattomuutta ja noin 29 euron kuukausittaista hintaa. Maksamalla vähemmän karsit oleellisesti nopean puhelimesi käyttöä.

Elisan nettiliittymät vertaile

Kaikki nettitarjoukset samalta sivulta

Kaikki nettiliittymätarjoukset samalta sivustolta helposti ja nopeasti. Keräsimme kaikki Suomessa tarjottavat netillä varustetut 4G ja 3G-liittymät samalle sivulle hintatietoineen. Vertaile liittymätarjouksia käyttösi perusteella ja säästä selvää rahaa. 

Sivusto on täysin riippumaton. Sivulla olevat nettiliittymät ja puhelinliittymät ovat operaattoreiden palveluita, eikä Liittymävertailu.com ole kytkyssä liittymien käytön tai laskutuksen osalta.

Nettiliittymät - usein kysytyt kysymykset

Lue tästä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin

Jotta voisit tilata uuden puhelinliittymän täytyy sinun olla täysi-ikäinen ja jos sinulla on olemassa oleva liittymä, ei siinä saa olla määräaikaista sopimusta. Liittymän määräaikaista sopimusta ei voi irtisanoa kesken sopimuskauden.

Jotkut operaattorit voivat myös periä uusilta asiakkailta ennakkomaksun tai vakuuden. Näin voi käydä jos asiakkaalla on maksuhäiriömerkintä. 

Ei. Mikäli olet vaihtamassa operaattoria hoitaa uusi operaattori tämän puolestasi. Liittymän vaihdosta aiheutuva katko on usein vain parin minuutin pituinen. Saat uudelta operaattorilta viestin kun uusi liittymäsi on valmis voit vaihtaa puhelimeesi uuden sim-kortin.

Jos haluat kokonaan sulkea nykyisen liittymäsi, täytyy sinun ilmoittaa tästä nykyisen operaattorin asiakaspalveluun.

Kyllä. Puhelinta voi nykyään käyttää ulkomaillakin, ilman että saat tuliaisiksi monen sadan euron laskua. Jos matkustat paljon Pohjoismaissa ja Baltiassa, on Telian liittymä usein paras vaihtoehto. Telian liittymällä ei sinulle kerry mitään lisäkuluja jos reissaat esim. Ruotsissa.

Nykyään puhelinta kehtaa käyttää myös Euroopassa. Esim. Telia tarjoaa puhepakettihin 12-20 gt dataa EU/ETA-maissa.

Kyllä. Netistä tilattujen laitteiden ja palveluiden kohdalla on myös aina kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän peruutusoikeus. Liittymä täytyy siis peruuttaa 14 päivää sopimuspäivästä ja syytä peruuttamiselle ei tarvitse antaa.

Peruutuksesta voi ilmoittaa operaattorin nettisivuilla, kirjeellä tai puhelimitse. 

Voi olla. Varmista liittymätarjousten vertailusta, että valitsemassasi paketissa on varmasti riittävästi dataa per kuukausi. Vaikka lisädatan tilaaminen ei maksaisi maltaita, on se silti kalliimpaa kuin kerralla oikeanlaisen datapaketin tilaaminen.

Ulkomaille lähtiessä kannattaa kuitenkin aina tarkistaa paljonko dataa operaattori tarjoaa.

Kyllä. Nykyään numerosi pysyy aina samana, vaikka vaihtaisitkin liittymäsi toiselle operaattorille. Aiemmin liittymän numero vaihtui aina jos vaihdoit toiselle operaattorille ja numeron alkuosa oli aina operaattorikohtainen. Esim. Telian oli aina 040-alkuinen ja Elisan 050-alkuinen.

Etkö löytänyt sopivaa nettiliittymää? Asiakaspalvelumme auttaa!

Mikäli et löytänyt vastausta haluamaasi kysymykseen tai sinulla on muutoin kysyttää vertailupalvelumme toiminnasta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaanotamma kysymyksiä 24h vuorokaudessa osoitteessa: asiakaspalvelu@liittymätarjoukset.com

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin 24h kuluessa.