DNA nettiliittymät ja puhelinliittymät

Vertaile halvin DNA nettiliittymä kotiin tai puhelimeen!

DNA nettiliittymät ja puhelinliittymät

Vertaile halvin DNA nettiliittymä kotiin tai puhelimeen!

Liittymätarjoukset.com – löydä edullisin puhelinliittymä

liittymän ominaisuudet

1. Valitse ominaisuudet

Vertaile liittymiä

2. Vertaile liittymävaihtoehtoja

tilaa liittymä

3. Siirry tilaamaan liittymä

DNA nettiliittymä ja puhelinliittymät - vertaile sopivin ja halvin!

DNA nettiliittymä ja netti edullisesti vertailemalla parhaat puhelinliittymät. DNA nettiliittymät on jaoteltavissa eri paketteihin riippuen minkälaisia lisäominaisuuksia nettiliittymältään kaipaa. Vertaile paras DNA nettiliittymä ja puhelinliittymä juuri omiin tarpeisiisi alla näkyvästä taulukosta!

Nettiliittymä DNA - paljon tehoa pienellä hinnalla!

DNA nettiliittymät on käytännössä jaoteltavissa nopeuden ja datankäyttörajoitusten mukaan. Päätä ennen valintaa haluatko rajata datankäyttöäsi vai haluatko huoletta käyttää nettiä ilman riskiä lisäkuluista. DNA nettiliittymän nopeudet vaihetelevat 1Mbit/s ja rajoittamattoman noin +300Mbit/s välillä. Nopeuksissa on kuitenkin huojuntaa, joten mieti käyttötarkoituksesti perusteella mikä nopeus riittää juuri sinulle. DNA Rajaton liittymän 100Mbit/s nopeus riittää lähes jokaiselle, vaikka käyttö perustuisi suoratoistopalveluiden kovaan käyttöön. 

DNA netti

Näin löydät parhaan nettiliittymän

DNA nettiliittymä kotiin

Nettiliittymä DNAlta kotiisi helpolla nettitilauksella, vertaile paras DNA netti omaan käyttötarkoitukseesi ja tilaa suoraan netistä. DNA nettiliittymän parhaita puolia:

DNA nettiliittymä hinnat

DNA:n nettiliittymä puhelimeen halumallasi datasiirrolla ja nopeudella suoraan netistä. Lähes kaikki suositut nettiliittymät puhelimeen tarjotaan rajattomalla datasiirrolla. Spotify, YouTube ja muut suoratoistopalvelut syövät kaistaa gigoittain, eikä omaa puhelinliittymää kannata enää rajata teoreettisilla datapaketeilla. Saat halvan nettiliittymän puhelimeen DNAlta vertailemalla muutaman minuutin netissä tarjottavia nettiliittymiä.

5G nettiliittymät yleistyvät vasta 2020, sitä ennen nopea ja rajaton 4G nettiliittymä kattaa nykytarpeet helposti ja edullisesti. Vertaile tämän sivun tarjoukset ja valitse omaan käyttöösi

DNA nettiliittymät vertailussa

Kaikki nettitarjoukset samalta sivulta

Kaikki nettiliittymätarjoukset samalta sivustolta helposti ja nopeasti. Keräsimme kaikki Suomessa tarjottavat netillä varustetut 4G ja 3G-liittymät samalle sivulle hintatietoineen. Vertaile liittymätarjouksia käyttösi perusteella ja säästä selvää rahaa. 

Sivusto on täysin riippumaton. Sivulla olevat nettiliittymät ja puhelinliittymät ovat operaattoreiden palveluita, eikä Liittymävertailu.com ole kytkyssä liittymien käytön tai laskutuksen osalta.

Nettiliittymät - usein kysytyt kysymykset

Lue tästä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin

Jotta voisit tilata uuden puhelinliittymän täytyy sinun olla täysi-ikäinen ja jos sinulla on olemassa oleva liittymä, ei siinä saa olla määräaikaista sopimusta. Liittymän määräaikaista sopimusta ei voi irtisanoa kesken sopimuskauden.

Jotkut operaattorit voivat myös periä uusilta asiakkailta ennakkomaksun tai vakuuden. Näin voi käydä jos asiakkaalla on maksuhäiriömerkintä. 

Ei. Mikäli olet vaihtamassa operaattoria hoitaa uusi operaattori tämän puolestasi. Liittymän vaihdosta aiheutuva katko on usein vain parin minuutin pituinen. Saat uudelta operaattorilta viestin kun uusi liittymäsi on valmis voit vaihtaa puhelimeesi uuden sim-kortin.

Jos haluat kokonaan sulkea nykyisen liittymäsi, täytyy sinun ilmoittaa tästä nykyisen operaattorin asiakaspalveluun.

Kyllä. Puhelinta voi nykyään käyttää ulkomaillakin, ilman että saat tuliaisiksi monen sadan euron laskua. Jos matkustat paljon Pohjoismaissa ja Baltiassa, on Telian liittymä usein paras vaihtoehto. Telian liittymällä ei sinulle kerry mitään lisäkuluja jos reissaat esim. Ruotsissa.

Nykyään puhelinta kehtaa käyttää myös Euroopassa. Esim. Telia tarjoaa puhepakettihin 12-20 gt dataa EU/ETA-maissa.

Kyllä. Netistä tilattujen laitteiden ja palveluiden kohdalla on myös aina kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän peruutusoikeus. Liittymä täytyy siis peruuttaa 14 päivää sopimuspäivästä ja syytä peruuttamiselle ei tarvitse antaa.

Peruutuksesta voi ilmoittaa operaattorin nettisivuilla, kirjeellä tai puhelimitse. 

Voi olla. Varmista liittymätarjousten vertailusta, että valitsemassasi paketissa on varmasti riittävästi dataa per kuukausi. Vaikka lisädatan tilaaminen ei maksaisi maltaita, on se silti kalliimpaa kuin kerralla oikeanlaisen datapaketin tilaaminen.

Ulkomaille lähtiessä kannattaa kuitenkin aina tarkistaa paljonko dataa operaattori tarjoaa.

Kyllä. Nykyään numerosi pysyy aina samana, vaikka vaihtaisitkin liittymäsi toiselle operaattorille. Aiemmin liittymän numero vaihtui aina jos vaihdoit toiselle operaattorille ja numeron alkuosa oli aina operaattorikohtainen. Esim. Telian oli aina 040-alkuinen ja Elisan 050-alkuinen.

Etkö löytänyt sopivaa nettiliittymää? Asiakaspalvelumme auttaa!

Mikäli et löytänyt vastausta haluamaasi kysymykseen tai sinulla on muutoin kysyttää vertailupalvelumme toiminnasta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaanotamma kysymyksiä 24h vuorokaudessa osoitteessa: asiakaspalvelu@liittymätarjoukset.com

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin 24h kuluessa. 

Liittymätarjoukset.com on Leadout Oy:n ylläpitämä puheliliittymien vertailupalvelu. Palvelumme avulla voit helposti vertailla markkinoiden kaikkia liittymiä.

Asiakaspalvelu 24h

Yritystiedot

Copyright 2019 © Kaikki oikeudet pidätetään.